image/svg+xml

Kutlubey yerleşkesi fuar alanında "Tribünde değil, odağında ol" anlayışıyla öğrencileri tüm çalışmaların merkezinde tutmaya ve "Eğlenerek öğrenmek ve üretmek" kavramlarına önem veren Rektörümüz Prof. Dr. Orhan Uzun'un katılımıyla gerçekleştirilen Bartın Üniversitesi Öğrenci Kulüpleri Tanıtım Etkinliği'nde kulüp üyesi öğrenciler, açtıkları stantlarda yeni akademik yılda planladıkları çalışmalarla ilgili bilgi verdi. "Gençlik ve Ruh Sağlığı" semineri çalışmalarını sürdüren Temel Eğitim Kulübü de etkinlikte yerini aldı.

• Doç. Dr. Gülsün ŞAHAN ile 'Öğretmenlik Üzerine Söyleşi'

• Bartın Üniversitesi Öğrenci Kulüpleri Tanıtım Etkinliği'ne Temel Eğitim Kulübü de Katıldı

• Bartın Üniversitesi Öğrenci Kulüpleri Tanıtım Etkinliği'ne Temel Eğtim Kulübü de Katıldı

• Kulüp Tanışma Toplantısı Yapıldı